Županija

RADOVI, GRANIČNI PRIJELAZI… Putujete za vikend? Ovo biste trebali pročitati!

RADOVI, GRANIČNI PRIJELAZI... Putujete za vikend? Ovo biste trebali pročitati!

Županijski centar 112 prenosi nekoliko informacija vezanih za cestovni promet u županiji i radove na graničnim prijelazima. Stoga, ako ste se odlučili poći u đir, prvo pročitajte ove obavijesti!

Zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore.
Vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima (naizmjence) na dionicama Jadranske magistrale (DC8): u mjestu Zvekovica, od 7 do 17 sati u mjestu Doli. Od 7 do 17 sati, zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi, u mjestu Slano promet će biti reguliran privremenom prometnom signalizacijom uz upotrebu semafora. Predviđeno trajanje radova je 120 dana.

Do 31. svibnja, kod mjesta Mlini-Obod od 17 do 7 sati promet će biti reguliran semaforima.

Do 31.svibnja, zbog radova na postavljanju novih semafora na D8/29 raskrižje Poslovna zona Čibača i novo groblje Dubac promet će biti reguliran privremenom regulacijom uz semafora, a zbog mogućih gužvi od 6.30 do 8 i od 15 do 17 sati promet će se ručno regulirati.

Granični prijelazi

Zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat mogući su povremeni zastoji, osobito tijekom ljetne sezone, jer je predviđeno da će radovi trajati do kraja godine.

Zbog izbjegavanja prometnih gužvi na graničnom prijelazu Metković/Doljani zabranjuje se promet turističkim autobusima od 10. svibnja do 30. listopada 2018.

Iz smjera Dubrovnika i Splita za BiH autobusi će se preusmjeriti u Opuzenu/Pločama na granični prijelaz Nova Sela (čvor Čeveljuša). Autobusi čiji turistički programi uključuju realizaciju na području Turističke zajednice grada Metkovića, moći će uz propusnice prolaziti kroz Metković, a preusmjerit će se na granični prijelaz Prud.

Do 1. srpnja 2018. godine za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina, zbog radova. Moguće je koristiti granični prijelaz Karasovići.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist