Zanimljivosti

Radisson centar konferencija u 2013. godini

Radisson centar konferencija u 2013. godini

Dubrovački vrtovi sunca u 2013. godini bilježe izvrsnu kongresnu sezonu. Do danas je održano 11 domaćih i međunarodnih konferencija, skupova i poslovnih sastanaka s preko 1300 sudionika.  

Posljednja po redu je konferencija Europske pučke stranke, koja je okupila brojne sudionike iz desetak zemalja Europske Unije poput Francuske, Belgije, Italije, Njemačke, Rumunjske i slično, završena je 12. travnja.

Konferencijom, koja je organizirana prigodom prvih povijesnih izbora za Europski parlament u Hrvatskoj te skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predsjedavao je Joseph Daul, predsjednik Europske pučke stranke pri Europskom parlamentu. Na konferenciji su nazočili i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZa, Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZa i predsjednica povjerenstva za vanjske poslove HDZa, Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko neretvanske županije, a naknadno im se pridružila i Vivian Reading, potpredsjednica Europske komisije i povjerenica EK za pravosuđe.  

Do početka visoke sezone, Dubrovački vrtovi sunca u najavi imaju preko četrdeset većih i manjih konferencija i poslovnih skupova, od kojih ističemo ‘ISCVID’ – ’12-ti Internacionalni simpozij o modernim konceptima u endokarditisu i kardiovaskularnim infekcijama’, koji se održava u drugoj polovici svibnja, a koji će okupiti više od 300 sudionika. Početkom rujna u drugom dijelu kongresne sezone nastavlja se isti uzlazni trend.

Ovogodišnji izvrsni rezultati u MICE dijelu poslovanja potvrđuju status Dubrovačkih vrtova sunca, kao jednog od vodećih konferencijskih centara u Hrvatskoj.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan obitelji!

Dulist