Zanimljivosti

Radisson centar konferencija u 2013. godini

Dubrovački vrtovi sunca u 2013. godini bilježe izvrsnu kongresnu sezonu. Do danas je održano 11 domaćih i međunarodnih konferencija, skupova i poslovnih sastanaka s preko 1300 sudionika.  

Posljednja po redu je konferencija Europske pučke stranke, koja je okupila brojne sudionike iz desetak zemalja Europske Unije poput Francuske, Belgije, Italije, Njemačke, Rumunjske i slično, završena je 12. travnja.

Konferencijom, koja je organizirana prigodom prvih povijesnih izbora za Europski parlament u Hrvatskoj te skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predsjedavao je Joseph Daul, predsjednik Europske pučke stranke pri Europskom parlamentu. Na konferenciji su nazočili i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZa, Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZa i predsjednica povjerenstva za vanjske poslove HDZa, Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko neretvanske županije, a naknadno im se pridružila i Vivian Reading, potpredsjednica Europske komisije i povjerenica EK za pravosuđe.  

Do početka visoke sezone, Dubrovački vrtovi sunca u najavi imaju preko četrdeset većih i manjih konferencija i poslovnih skupova, od kojih ističemo ‘ISCVID’ – ’12-ti Internacionalni simpozij o modernim konceptima u endokarditisu i kardiovaskularnim infekcijama’, koji se održava u drugoj polovici svibnja, a koji će okupiti više od 300 sudionika. Početkom rujna u drugom dijelu kongresne sezone nastavlja se isti uzlazni trend.

Ovogodišnji izvrsni rezultati u MICE dijelu poslovanja potvrđuju status Dubrovačkih vrtova sunca, kao jednog od vodećih konferencijskih centara u Hrvatskoj.

Pročitajte još

Predstavljen Zbornik radova o Pupnatu autora Nevena Fazinića

Dulist

ULICAMA NAŠEG GRADA Klapa Linđo na skalinima Dominikanaca

Dulist

GOTOVA SANACIJA Peskarija se otvara ovog utorka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija