Natrag
18.2.2019 18:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Radisson centar konferencija u 2013. godini

13.4.2013 @ 10:36 Mia Njavro Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Dubrovački vrtovi sunca u 2013. godini bilježe izvrsnu kongresnu sezonu. Do danas je održano 11 domaćih i međunarodnih konferencija, skupova i poslovnih sastanaka s preko 1300 sudionika.  

Posljednja po redu je konferencija Europske pučke stranke, koja je okupila brojne sudionike iz desetak zemalja Europske Unije poput Francuske, Belgije, Italije, Njemačke, Rumunjske i slično, završena je 12. travnja.

Konferencijom, koja je organizirana prigodom prvih povijesnih izbora za Europski parlament u Hrvatskoj te skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predsjedavao je Joseph Daul, predsjednik Europske pučke stranke pri Europskom parlamentu. Na konferenciji su nazočili i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZa, Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZa i predsjednica povjerenstva za vanjske poslove HDZa, Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko neretvanske županije, a naknadno im se pridružila i Vivian Reading, potpredsjednica Europske komisije i povjerenica EK za pravosuđe.  

Do početka visoke sezone, Dubrovački vrtovi sunca u najavi imaju preko četrdeset većih i manjih konferencija i poslovnih skupova, od kojih ističemo ‘ISCVID’ – ’12-ti Internacionalni simpozij o modernim konceptima u endokarditisu i kardiovaskularnim infekcijama’, koji se održava u drugoj polovici svibnja, a koji će okupiti više od 300 sudionika. Početkom rujna u drugom dijelu kongresne sezone nastavlja se isti uzlazni trend.

Ovogodišnji izvrsni rezultati u MICE dijelu poslovanja potvrđuju status Dubrovačkih vrtova sunca, kao jednog od vodećih konferencijskih centara u Hrvatskoj.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana