Natrag
17.2.2019 21:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Radionica vještine YIGUAN

29.6.2013 @ 19:13 Ana Prohaska Kultura
2;2

Podijelite:

U petak  u sklopu festivala Glazba i riječ uvodnim predavanjem u Domu kulture u Cavtatu počela je trodnevna radionica vještine YIQUAN koju vode Zoran Barac i Franjo Vinković.

Polaznici su se nakon zanimljivog predavanja i sami okušali u lakšim vježbama poput zhanzhuanga, a radionica je nastavljena i u subotu u prijepodnevnim satima. Svi zainteresirani mogu prisustvovati i u nedjelju u prijepodnevnim satima uz najavu na broj 0915107477.
 
U nedjelju, 30. lipanja za zatvaranje ovogodišnjeg festivala Glazba i riječ na Rivi u Moluntu u 21h nastupit će ansambl Kazališta Marina Držića iz Dubrovnika sa predstavom Ne vrti se okolo gola golcata. Radnja predstave odvija se u zagrebačkom salonu gospara zastupnika iz Grada, a iz dijaloga sa suprugom i njihovim gostima vidimo da se u više od 100 godina ništa nije promijenilo. Ulaz je besplatan.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana