Natrag
22.3.2019 07:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

RADIONICA Kako će zaposlenici Županije prepoznati dobre investitore i projekte?

12.4.2018 @ 17:59 Dulist Županija

Podijelite:

Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji sa Agencijom za investicije i konkurentnost organizirala je interaktivnu radionicu na temu ‘Odnos prema investitorima i podrške investicijskim projektima’.

Radionici su nazočili zamjenica župana Žaklina Marević i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i more Dubrovačko-neretvanske županije Ivo Klaić, a vodili su je predstavnici Agencije za investicije i konkurentnost.

Zamjenica župana Žaklina Marević naglasila je važnost investicije u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te pozitivan stav kojeg Županija njeguje prema svim investicijama koje će za dobrobit imati napredak gospodarstva, održivosti razvoja, poštivanje tradicije i kulturno nasljeđe Županije, a sve u svrhu daljnjeg razvoja, novih zapošljavanja i financijskih učinaka u korist Županije i njenih stanovnika.

Također, zamjenica Marević zahvalila se predstavnicima Agencije za radionicu koja se osim u Dubrovniku održala i u Metkoviću. Radionica se sastojala od tri dijela. U prvom dijelu se pobliže upoznaje sa radom Agencije te se obrađuje Zakon o poticanju ulaganja sa konkretnim primjerima. Drugi dio se odnosi na predstavljanje Zakona o strateškim investicijskim projektima, a u trećem dijelu je prezentiran Katalog investicijskih projekata – gdje se prezentira, koje institucije rade na njemu te konkretne upute u pripremi projekata, popunjavanju obrazaca i prijavi istih.

Radionica je namijenjena svim tijelima sa javnom ovlasti koja sudjeluju u postupku realizacije investicija.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana