Zanimljivosti

RADIONICA ERSTE BANKE Umirovljenici u svijetu računala

RADIONICA ERSTE BANKE Umirovljenici u svijetu računala

U poslovnici Erste banke u Dubrovniku održana je besplatna jednodnevna edukacija o osnovama informatičke pismenosti na kojoj je prisustvovalo više od 30 umirovljenika, članova dubrovačke podružnice Matice umirovljenika Hrvatske (MUH).

Uz edukaciju, tom su prigodom dvjema podružnicama MUH-a donirana računala. Posebni gost na radionici bio je Dubrovčanin Petar Mišo Mihočević, glavno muško lice aktualne marketinške kampanje Erste banke za umirovljenike, koji je sudionicima radionice uručio simbolične poklone.

Riječ je o posljednjoj u nizu besplatnih radionica u organizaciji Erste banke, a teme koje se obrađuju prilagođene su umirovljenicima i odnose se na osnovne pojmove vezane uz računalo, pretraživanje interneta, slanje i primanje elektroničke pošte, korištenje programa za pisanje teksta, dobivanje elektroničkih izvoda iz raznih matičnih knjiga, čitanje novina na internetu, kao i korištenje internetskog bankarstva te računalnu sigurnost općenito. Dosad je na ukupno 40 održanih radionica diljem Hrvatske sudjelovalo i diplomu primilo oko 400 umirovljenika.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist