Aktualno

Radibratović službeno potvrđen za načelnika PU

Radibratović službeno potvrđen za načelnika PU

U Amfiteatru Ravnateljstva policije u Zagrebu održana je danas konferencija za medije na kojoj je predstavljeno 19 novoimenovanih načelnika policijskih uprava, među kojima i novi načelnik PU dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović.

Tonći Radibratović rođen je 16. travnja 1970. godine. Zapaženi je policijski službenik, branitelj i dragovoljac Domovinskog rata. 1991. i 1992. godine bio je pričuvni službenik Policije, a karijera u Policiji počinje kao policijski pripravnik.

U studenom 1993. godine postaje kriminalistički službenik da bi od travnja 1995. do svibnja 2001. godine obnašao dužnost načelnika za krim-policiju. Od 2001. do 2004. godine na čelu je odjela općeg kriminaliteta PU, da bi od 2004. do prosinca 2008. godine bio načelnik PP Dubrovnik. Nakon toga, do rujna 2009. godine načelnik je odjela kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske, a od kolovoza 2009. do danas obnaša dužnost zamjenika načelnika PU dubrovačko-neretvanske.

Diplomirao je na Fakultetu kriminalističkih znanosti, nakon čega upisuje specijalizirani studij kriminalistike u Zagrebu. kao zanimljivost vrijedi istaknuti kako u svojoj dosaašnjoj karijeri Radibratović nikada nije bio na bolovanju, a za svaku godinu rada ocjenjivan je najvišom godišnjom ocjenom. Riješio je nekoliko najtežih kaznenih djela na području PU dubrovačko-neretvanske, od ubojstava, razbojništava do podmetanja eksplozivnih naprava, paljevina…

Pročitajte još

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist

JUBILARNI MIDSUMMER SCENE FESTIVAL Za desetu godišnjicu ‘Put oko svijeta’

Dulist