Natrag
20.2.2019 04:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Radibratović novi načelnik PU dubrovačko-neretvanske

30.8.2012 @ 11:28 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Tonći Radibratović novi je načelnik PU dubrovačko-neretvanske. Danas tijekom dana, kako doznajemo, trebao bi dobiti rješenje iz Zagreba.

Podsjetimo, na natječaj se uz Radibratovića javilo još četiri zaposlenika iz PU dubrovačko-neretvanske i to dosadašnji načelnik Tonči Glumac, aktualni načelnik odjela Policije Ivan Pavličević, Miro Bajo iz PP Metković te Ružica Šimunović koja nije prošla testiranje.

Tonći Radibratović rođen je 16. travnja 1970. godine. Zapaženi je policijski službenik, branitelj i dragovoljac Domovinskog rata. 1991. i 1992. godine bio je pričuvni službenik Policije, a karijera u Policiji počinje kao policijski pripravnik.

U studenom 1993. godine postaje kriminalistički službenik da bi od travnja 1995. do svibnja 2001. godine obnašao dužnost načelnika za krim-policiju. Od 2001. do 2004. godine na čelu je odjela općeg kriminaliteta PU, da bi od 2004. do prosinca 2008. godine bio načelnik PP Dubrovnik. Nakon toga, do rujna 2009. godine načelnik je odjela kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske, a od kolovoza 2009. do danas obnaša dužnost zamjenika načelnika PU dubrovačko-neretvanske.

Diplomirao je na Fakultetu kriminalističkih znanosti, nakon čega upisuje specijalizirani studij kriminalistike u Zagrebu. kao zanimljivost vrijedi istaknuti kako u svojoj dosaašnjoj karijeri Radibratović nikada nije bio na bolovanju, a za svaku godinu rada ocjenjivan je najvišom godišnjom ocjenom. Riješio je nekoliko najtežih kaznenih djela na području PU dubrovačko-neretvanske, od ubojstava, razbojništava do podmetanja eksplozivnih naprava, paljevina…

Kako doznajemo, dosadašnjem načelniku ostavljeno je nekoliko mogućnosti, među kojima se spominje mjesto savjetnika ministra unutrašnjih poslova ili zamjenika budućeg načelnika Radibratovića.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana