Grad

Radi se punom parom – osim po kiši i nakon 16 sati!

Radi se punom parom - osim po kiši i nakon 16 sati!

Radovi na križanju na Ilijinoj glavici započeti ovog tjedna stvaraju velike poteškoće u prometu.

Gužve su svakako povećane zbog kiše, ali i brojnih visokih domaćih i stranih dužnosnika koji već dva dana borave u Dubrovniku. No, sve bi se to dalo podnijeti da sezona već nije počela i – da se radi punom parom.

Naime, redakciju DuLista nazvao je ogorčeni sugrađanin koji ističe kako su trenutno velike gužve na Ilijinoj glavici, a na gradilištu – nigdje nikoga. Nije mogao vjerovati kako se ništa ne radi te je u potrazi za suvislim odgovorima nazvao nadležnu službu Grada Dubrovnika gdje su mu rekli – pa kiša je!

Naš čitatelj je ogorčen i ističe kako se svugdje u svijetu, pa i u ostalim gradovima Hrvatske radi ne samo po kiši, već i po snijegu, ali i u noćnim satima sve kako bi se radovi, pogotovo neplanirani završili čim prije. U Dubrovniku pak toga nema.

I ne samo da se ne radi po kiši već se radnici na gradilištu mogu vidjeti samo do 16, 16.30 sati čemu svjedoče svi oni koji u te ure prolaze preko Ilijine glavice. Ovdje svakako treba spomenuti i činjenicu kako oštećenje kolnika i nogostupa na Ilijinoj glavici nije novijeg datuma, pa se ne možemo ne zapitati zašto je Grad Dubrovnik za sanaciju koja će trajati 20 dana čekao sredinu svibnja! Kao da nismo grad koji živi od turizma.

 

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist