Natrag
25.6.2018 06:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

RAČIĆ UOČI MEČA ‘Dokazat ću da pripadam vrhu, u posljednjem meču nisam dao sve od sebe!’

13.9.2017 @ 23:31 Dulist Sport

Podijelite:

Dubrovački MMA borac Antun Račić nastupit će ovog vikenda na Superior FC 18 priredbi koja će se održati u njemačkom Ludwigshafenu.

Vijest o nastupu stigla je samo dva tjedna prije održavanja priredbe kada je ‘Killer’ prihvatio da u ovu borbu uđe kao zamjena. Stoga je o ovome meču i brzinskim pripremama Antun popričao s FightSite.hr i otkrio kako se što prije želi vratiti u kavez i na pobjedničke staze!

 

Ovu borbu prihvatio si samo dva tjedna prije održavanja priredbe. Ispravi nas ako griješimo. Kako su izgledale pripreme s obzirom na to da si ‘upao’ na fight card u posljednji tren? Ovo nam govori da si u vrhunskoj formi!
Točno, ovu borbu sam prihvatio dva tjedna prije samog eventa, upao sam kao zamjena protiv Hubera. Nazvao me menadžer i pitao bi li mogao odraditi tu borbu, a pošto sam u treningu i dobroj formi, prihvatio sam i jedva čekam borbu. Uvijek treniram dva puta dnevno i održavam svoju formu tako da sad nije bio problem prihvatiti meč – još mi je i dobro došao jer se želim što prije vratiti u kavez!

 

Tvoj posljednji nastup bio je na Superior FC 17 priredbi gdje si imao prilike napasti pojas u bantamu. Nažalost u tome te spriječio Edgars Skrivers, koji je sudačkom odlukom nakon pet rundi odnio pobjedu. Sada je pred tobom Tobias Huber i prilika da se ponovno dokažeš. Koji će biti ‘recept’ za Hubera?
Da, na prošlom Superioru sam se borio za pojas u bantamu i nažalost izgubio odlukom sudaca za što sam samo ja kriv jer nisam dao sve od sebe. Znam da sam mogao još, ali jednostavno nisam bio svoj u tom meču i ispalo je tako. Ali sada se borim protiv Hubera i imam šansu pokazati da pripadam u vrh bantam kategorije, što ću i napraviti u subotu navečer. Smatram da sam spreman u svim segmentima i spreman sam se ponovo vratiti na pobjedničke staze i maksimalno sam motiviran da se pokažem u najboljem izdanju. Iz prošle borbe sam najviše naučio i nadam se da ću to od sad primijeniti u svim sljedećim mečevima. Huber je prva prepreka, a nadam se uskoro i prvak Skrivers s kojim želim revanš!

 

Član si dubrovačkog Gladiatora, a sada si odradio treninge u UFD Gymu u Duesseldorfu gdje treniraju i dva borca koji će nastupiti na istoj priredbi, Roberto Soldić i Abus Magomedov. Reci nam kakva je atmosfera pred Superior FC 18?
U Gladiatoru treniram dok sam u Dubrovniku, ali za svaki meč volim otići na pripreme i promijeniti sparing partnere te naučiti nešto novo. Planirao sam svakako ići u UFD GYM, a kako je sad došla borba, odmah sam otišao u Njemačku kako bih iskoristio koliko god mogu treninge i sparinge u UFD-u. Ovdje je odlična atmosfera. Tu su Ivan Dijaković, vlasnik UFD GYM-a, i Roberto Soldić s kojima se već odavno znam tako da se osjećam kao da sam doma. Uz to treninzi su odlični, imam dosta sparing partnera i to je dobro za moj napredak. Nakon ovog meča se opet planiram vratiti na duže pripreme.

Račićev nastup, kao i još 12 vrhunskih MMA mečeva, mogu se pogledati u izravnom prijenosu u subotu 16. rujna od 18 sati na FightChannelTV.com.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana