Natrag
18.11.2018 09:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

PUT U SELCE Kako su se naši gimnastičari proveli u ljetnom kampu?

27.8.2018 @ 21:54 Dulist Sport
15;15

Podijelite:

Gimnastički klub Dubrovnik je s 22 gimnastičarke i jednim gimnastičarom boravio u Gimnastičkom ljetnom kampu Selce od 2. do 9. kolovoza, a zapisali su nam i nekoliko crtica o tome kako su se proveli!

Gimnastički klub Dubrovnik već duži niz godina organizira za svoje gimnastičare odlazak u kamp jer dani koje naši gimnastičari tamo provedu su zaista korisni u smislu pojačanih treninga, izmjene iskustva sa drugim klubovima, kako djece tako i trenera, novih poznanstava, druženja, razonode i zabave. Inače, organizator i utemeljitelj tog ljetnog kampa je Gimnastički klub Sokol Karlovac.

Od jutra do mraka
Osnovni cilj ovog ljetnog kampa je naučiti gimnastičare jednom strogom režimu rada i discipline od ranih jutarnjih sati pa do navečer što uključuje rano buđenje, postrojavanje, zagrijavanje, kondicijski trening nakon čega slijedi doručak, pospremanje soba čiju urednost ocjenjuje ekipa trenera iz svih klubova. U devet sati ujutro već počinje prvi jutarnji trening u dvorani sa spravama, nakon treninga ručak, kratki odmor, drugi popodnevni trening i kupanje. Navečer nakon večere slijedi zabavni dio za sve sudionike.

Ove godine, kao i do sada, naši gimnastičari su pokazali svoju zrelost, odgovornost, naporno su trenirali te su uvelike napredovali. Naša djeca su osvojila prvu i drugu nagradu za najurednije sobe, te bili dio ekipa koje su također zauzeli prva tri mjesta u natjecateljskim igrama poput graničara, igri bez granica i slično. Bilo nam je toliko dobro da nismo htjeli natrag!

Tekst i fotografije: 
Gimnastički klub Dubrovnik

 

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana