Zanimljivosti

PUT I DRUŽENJE U OMIŠU Udruga ‘Slatki život’ proslavila 15. rođendan

PUT I DRUŽENJE U OMIŠU Udruga 'Slatki život' proslavila 15. rođendan

Dvadesettreća Koordinacija dijabetičkih udruga Dalmacije u organizaciji Dijabetičkog društva Omiš održana je protekle subote u Hotelu Plaža Omiš. Koordinaciji dijabetičkih udruga Dalmacije je susret osoba oboljelih od dijabetesa iz Dalmacije, a za cilj ima razmjenu iskustva oboljelih, saznavanja novih dostignuća koja se odnose na dijabetes, organiziranje okruglog stola – sinergija svih sudionika koji sudjeluju u odlukama i liječenju osoba sa šećernom bolesti i druženja.

Organiziran je dan pun aktivnosti za sve sudionike, a sastojao se od prigodnog domjenka dobrodošlice u 10.30 sati, a zatim je organizirana šetnja po Gradu Omišu uz stručno vođenje turističkih vodiča, te obilazak tvrđave Mirabela i Svetišta sv. Leopolda Bogdana Mandića – Zakučac, a potom je slijedio ručak. Nakon ručka je počela radna sjednica XXIII. Koordinacije, edukativna predavanja, a za najmlađe organizirane radionice i igraonice s Omiškim gusarima.

-U povratku zaustavili smo se u Tučepima, Hotel Alga i održali godišnju izvještajnu Skupštinu, a u nedjelju nazočili Svetoj misi u crkvi Sv. Nikole Tavelića i obilježili 15. rođendan Udruge. Put i boravak je financiran iz Proračuna Grada Dubrovnika i Županije dubrovačko-neretvanske, a djeca i roditelji na istom zahvaljuju – istaknuli su iz Udruge Slatki život.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist