Sport

PUŠE, PUŠE, SVE SE POMAKLO Odgođena četvrtfinala Divlje lige

PUŠE, PUŠE, SVE SE POMAKLO Odgođena četvrtfinala Divlje lige

Nadali smo se, pokušali, a na kraju morali dignut sidro te priznat pobjedu maestrala, koji je, oko 16.15 sati, kad je donesena odluka o odgodi, bio sve jači i jači – javljaju iz Divlje igre.

-Milo Leoni je danima govorio kako će se teško igrat, i bio je u pravu. Ali, ako ne odigramo danas, sve se pomiče. Zbog toga smo pokušali, nadali se…

Uglavnom, ništa od igre, a kad nismo odigrali danas prva dva četvrtfinala, finale nam je ‘odletjelo’ u srijedu, 28. kolovoza, a plan je bio utorak, 20. kolovoza. I sad kad je finale tek 28. kolovoza jer je ‘finale’ Dubrovačkih ljetnih igara (zatvaranje je u nedjelju, 25. kolovoza), sad nam više nigdje nije preša.

Uglavnom, četvrtfinala smo pomaknuli za 48 sati, dakle, Elita i Porporela te Kamen mali i Pasjača Popovići igrat će na Porporeli u subotu, 17. kolovoza (satnica ostaje ista), a 24 sata poslije na istom mjestu Kokoti i Crvene stijene Orašac te FUN H2O Mlini i PVG Gruški muo.

Kad će se polufinala igrati na Dančama? Treba ujutro vidjet kad možemo osigurat sve potrebno za igranje. Prvi dan za polufinale je utorak, 20. kolovoza. Vidjet ćemo… Opet, kako je danas blagdan, tek ujutro ćemo znati što kad možemo – treba zvat kapetaniju, opet Igre, televizije zbog izravnog prijenosa finala…- istaknuli su iz Divlje lige.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist