DuList IN

“Pump Up The Jam” uz Kurda Mavericka

"Pump Up The Jam" uz Kurda Mavericka

Nakon Jamesa Zabiele i Fatboy Slima u Culture Club Revelin nam dolazi još jedno vruće ime svjetske house scene. Za pult Revelina 29. lipnja stat će najzgodniji europski DJ, ljubimac ženskog djela publike i obožavatelja kvalitenog housea KURD MAVERICK.

 
Njemački DJ i producent Kurd Maverick koji je svojim popularnim stilom u kome miksa funky, dirty basove sa groovy bitovima dobro razdrmao publiku od Pariza, Londona, Barcelone, sve do Moskve i Berlina, a isto očekujemo i u Dubrovniku. Svjetsku slavu stekao je sjajnim remiksom klasika "Pump Up The Jam".

Kurdova verzija je odlično funkcionirala i u klubovima i na radiju i pokazala da hitovi 90-tih mogu biti kul i u osvježenoj verziji desetljeće kasnije. Usljedio je novi uspjeh singlom "The Rub (I Never Rock)", inspiriranim francuskim houseom u kojem čak Kurd izvodi vokalne dionice. Singl je promovirao legendarni Pete Tong u Essential New Tune rubric svog radio showa, a vrtjeli su gas vi od Ibize do Miamia gdje je izazvao totalni kaos tamošnjem Winter Music Conferenceu. Od Kurdovih ostalih radova izdvaja se sjajna prerada klasika «Blue Monday» New Ordera, što je bila još jedna potvrda da je Kurd iznimno cijenjen remikser. Njegove usluge koristili su i Robbie Williams, Pet Shop Boys, Boy George i Bassment Jaxx.
 
Velika house zvijezda u Revelin dolazi na vrhuncu karijere kojoj u budućnosti predviđaju status pravog superstara. Ulaznice za nastup Kurda Mavericka u prodaji su po cijeni od 60 kn, odnosno 90 kn na dan nastupa 29. lipnja
 
Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com.

Službena prodajna mjesta u Dubrovniku: Caffe “BRAZIL” – DOC, Sport caffe “BALUN” – Mokošica, Caffe Bar “PARADISO”,
Caffe Bar “AFRIKA”, Caffe Bar “CASABLANCA”, Caffe Bar “MICRO”, Caffe Bar “DIX”, Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”, Pizzeria “TABASCO”, Club “23”, Caffe Bar “Zino”

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist