Natrag
22.4.2019 16:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

PUKAO ORAH Andrea Feldman napustila Mirelu Holy

26.8.2014 @ 15:40 Dulist Politika

Podijelite:

Članica predsjedništva i jedna od osnivačica ORaH-a Andrea Feldman istupila je iz te stranke.

Naime, to je učinila još prošlog petka, dok je njeno ime s popisa članova predsjedništva na službenim stranicama stranke maknuto u ponedjeljak.

Kako piše index.hr, za sada ni jedna ni druga strana ne želi govoriti o konkretnim razlozima raskola koji je doveo do odlaska ove istaknute članice stranke, a na službenim stranicama ORAH-a ne stoji obavijest o odlasku Feldman.

– Riječ je o razmimoilaženju u načinima na koji se treba voditi stranka i politika. Iz stranke sam istupila u petak”, potvrdila je kratko Feldman, koja nije htjela govoriti o konkretnim razlozima.

Potvrdila je tek da je o istupu iz stranke obavijestila članove pismenim putem. Da Feldman više nije član stranke, potvrdila je i predsjednica Mirela Holy.

– To je istina. Ona je to napravila pismenim putem. Žao mi je zbog toga i želim joj svu sreću u daljnjem radu. Također joj zahvaljujem zbog svega što je učinila za nas – rekla je ‘diplomatski’ Holy.

Kako je došlo do raskola Holy također ne želi govoriti potvrdivši kako je izlasku iz stranke prethodilo pismo. Na upit ima li istine u tome da je Feldman istupila i zbog toga što će ORAH poduprijeti predsjedničku kandidaturu Ive Josipovića, Holy je odgovorila.

– O tome nije bilo riječi u pismu. O razlozima odlaska morate pitati Feldman, ne mene – rekla je na kraju Holy.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana