Aktualno

PUCIĆ PALACE PREUZEO ODGOVORNOST ‘Oduzeti stolovi nisu služili u komercijalne svrhe’

Iz Hotela Pucić Palace reagirali su na kršenje odredbi Odluke o zakupu javnih površina zbog čega im je Grad Dubrovnik obvezni prekršajni nalog. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

-U ime tvrtke Sagrada Management d.o.o. koja upravlja hotelom The Pucić Palace ovim putem želimo obavijestiti građane, nadležne institucije i medije da u potpunosti preuzimamo odgovornost za navedeni prekršaj o nepoštivanju odluke o zakupu javne površine. Sagrada Management d.o.o. će ispoštovati sve točke prekršajnog naloga izdanog od strane nadležnih tijela Grada Dubrovnika. Postavljeni stolovi prikazani na fotografijama nisu služili za komercijalne svrhe već su bili postavljeni u svrhu preglednosti jedinog izlaza iz restorana na terasu pri posluživanju gostiju. Naša restoranska terasa odijeljena je od zgrade u kojoj se nalazi restoran te su naši zaposlenici primorani prelaziti prometnu ulicu kako bi poslužili goste pri čemu može doći do sudaranja s prolaznicima – stoji u priopćenju Uprave Hotela Pucić Palace.

Pročitajte još

‘ZAKASNILA’ ČETIRI DANA Milijunta posjetiteljica zidina u Dubrovniku provodi medeni mjesec

Dulist

U DUBROVNIKU Svečano obilježavanje 28. obljetnice osnutka Hrvatske ratne mornarice

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija