Zanimljivosti

Publika oduševljena s ‘Mojih 5 minuta’

Knežev dvor, jedinstvena pozornica na svijetu, večeras je s početkom u 21 sat ugostio male umjetnike iz Doma Maslina te Anu Rucner i Andrijanu Sesar.

Naime, drugi koncert Festivala 'Ana u Gradu', koncert humanitarnog karaktera za djecu Doma Maslina, nazvan 'Mojih 5 minuta' publici je kroz polusatni program pjesme, plesa, dramskog programa i glazbe dočarao sve talente djece Doma Maslina. Knežev dvor bio je ispunjen do posljednjeg mjesta.

– Najljepša hvala svima koji su večeras ovdje s nama. Posebno mi je drago da djeca nastupaju u Kneževu dvoru s Anom koja je osmislila ovaj hvalevrijedan projekt. Hvala svima na trudu, gđi Paoli i Denisu koji su mjesecima pripremali djecu u Domu, u Lazaretima i ovdje u Dvoru, hvala Katarini i Nataliji, odgajateljicama i svim zaposlenicima Doma Maslina, agenciji Dubrovnik PartneR i svima Vama od srca hvala što ste se odazvali i podržali projekt i hvala Vam na Vašim prilozima koja će djeci  poslužiti za nezaboravan vikend na Mljetu. Veliko hvala Ani i Andrijani, novim prijateljicama Doma Maslina. Hvala svima! – pozdravila je prisutne na samom početku koncerta Ilijana Stojanović, ravnateljica dječjeg Doma za djecu i mladež Maslina u Dubrovniku.

– Hvala svima što ste došli i podržali koncert i ovu talentiranu i posebnu djecu i svojim prilozima im omogućili da svojim umijećem zarade džeparac. Toliko ste dobri glumci da možete svi na glumačku akademiju! – nakon nje se publici obratila Ana Rucner.

Pred sam kraj koncerta, Ana je predala ček 'Vikend na Mljetu' gđi Ilijani Stojanović i djeci Doma Maslina. Sav prihod od ulaznica namijenjen je upravo djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu. Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je malene umjetnike ugostila u hotelu Odisej na 3 dana, puni pansion, NP Mljet donirao je ulazak u nacionalni park, a brodarska tvrtka GV Line prijevoz do otoka Mljeta. Donirani novci poslužit će kao džeparac tijekom boravka na otoku.

Djeca Doma Maslina su darivali Anu, Andrijanu i Paolu prigodnim umjetničkim djelima koja su izradila na staklu.

Koncert je završio zajedničkom izvedbom izvođača i publike 'Neka cijeli ovaj svijet' iz mjuzikla 'Jalta, Jalta'.

Svaki posjetitelj koncerta dobio je i prigodne darove – nagrađivani CD Ane Rucner s uspavankama 'Za male Anđele' koji je nastao u suradnji s tvrtkom HIPP te prigodnu grančicu masline. Program koji su djeca marljivo uvježbavala mjesec dana režirala je i glazbeno potpisala te vodila gđa Paola Dražić Zekić uz svesrdnu pomoć Denisa Sarića.Nakon koncerta, sve sudionike projekta ugostila je pizzeria Castro na prigodnom domjenku.

Sutra, posljednjeg dana Festivala Ana u Gradu, u Dubrovačkoj katedrali s početkom u 10 sati Ana će nastupiti u pratnji Andrijane Sesar u sklopu Svete mise.
 

Pročitajte još

Predstavljen Zbornik radova o Pupnatu autora Nevena Fazinića

Dulist

ULICAMA NAŠEG GRADA Klapa Linđo na skalinima Dominikanaca

Dulist

GOTOVA SANACIJA Peskarija se otvara ovog utorka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija