Natrag
21.2.2019 21:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Prvi studenti uselili u Sveučilišni kampus

4.9.2012 @ 17:53 Dulist Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Studenti Odjela za umjetnost i restauraciju, smjer drvo, i studenti poslijediplomskoga doktorskog studija Povijest stanovništva prvi su uselili u prostorije Sveučilišnog kampusa.

Studenti treće godine studija Restauracija i konzervacija, smjer drvo: Marko Ćurković, Ana Klečak, Pero Klaić, Sara Drpić Granić i Jan Cerovečki u fazi su izradbe završnih radova, a sve poslove oko restauracije drvenih artefakata obavljaju u Laboratoriju za drvo.

– U Sveučilišnom kampusu počeli smo s opremanjem Laboratorija za drvo i spremni ćemo dočekati novu akademsku godinu – rekla je Margarita Bego, asistentica na Odjelu za umjetnost i restauraciju.
 
Studente poslijediplomskoga doktorskog studija Povijest stanovništva uvodno je pozdravio akademik Nenad Vekarić, voditelj studija, a prvo je predavanje 3. rujna 2012. u novim prostorima održao prof. dr. sc. Stjepan Ćosić, u okviru kolegija Društvo, znanost i historiografija. Studenti: Zvonimir Stepić, Ruža Radoš, Goran Cvjetinović, Šutalo Slavica, Radmila Šutalo, Štefica Curić Lenert, Antun Koncul, Igor Jurišić, Ivica Pletikosić, Barbara Đurasović, Petrica Balija, Toni Ćosić, Anet Franić, Elvira Sorić, Frana Marija Vranković, Dragana Žitković, Stane Kovačić, Goran Vuković i Ana Veselić usuglasili su se kako je ovo predavanje zapravo povijesni trenutak te da će ostati zabilježeno kao prvo predavanje u Sveučilišnom kampusu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana