Natrag
19.2.2019 23:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Prvi let za Zagreb potvrđen, sve ostalo…’

13.5.2013 @ 15:46 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Zaposlenici Croatia Airlinesa najavili su na današnjoj konferenciji za novinare kako će u utorak  u 6 sati stupiti u veliki štrajk ukoliko se do tada ne postigne dogovor s Upravom domaćeg avioprijevoznika.

Iako ne isključuju mogućnost dogovora, iz Sindikata poručuju kako je ona veoma mala.

– Pomaka nema- poručio je nakon jutrošnjeg sastanka u Ministarstvu rada Zoran Bilić, predsjednik Hrvatskog sindikata prometnih pilota. Sindikati traže zadržavanje prava iz prošlog kolektivnog ugovora koji je istekao 1. travnja.

Tolić: Ide prvi let za Zagreb

Zbog ove situacije kontaktirali smo direktora Zračne luke Dubrovnika Roka Tolića.

-Nemamo još obavijest o otkazanim letovima. Ravnamo se prema onome što nam poruče iz Croatie Airlines, zasada je teško predvidjeti situaciju – rekao nam je Tolić te dodao kako prvi let za Zagreb iz Dubrovnika u utorak u jutarnjim satima potvrđeno leti, no sve ostalo je de facto ‚lutrija‘.

-Iz Croatie su pozvali ljude da provjere na njihovim web stranicama ili na info telefonima raspored svojih letova. Mislim da bi svi trebali to napraviti – zaključuje Tolić.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana