Grad

Prvi Dubrovački polumaraton na zidinama održat će se 2015.

Zidine

Danas u 12 sati održat će se konferencija za novinare povodom prvog Dubrovačkog međunarodnog polumaratona.

Prvi Dubrovački međunarodni polumaraton rezultat je intenzivne višegodišnje suradnje gradova prijatelja – kalifornijskog Montereya i Dubrovnika, a ovaj atraktivni događaj će predstaviti gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, bivši upravitelj Montereya Fred Meurer, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić, glavni tajnik Dubrovačkog saveza sportova Alen Bošković i predstavnica hotelske kuće Valamar Nike Labaš.

Sportsko-turistički događaj realizirat će se u svibnju 2015. godine, a posebno je zanimljiv i zbog toga što će se dvokilometarska utrka (2K) s ograničenim brojem sudionika održati na gradskim zidinama. Ruta polumaratona duga je 21.1 kilometara, kreće s Ploča, prolazi područjem od Pila do Kantafiga s okretom pokraj ACI marine u Komolcu i ciljem na Stradunu.

Polumaraton će se realizirati u organizaciji Grada Dubrovnika i Dubrovačkog saveza športova te uz konzultantsku pomoć američke tvrtke Next Events, uz tvrtku Valamar Hotels & Resorts kao generalnog pokrovitelja i sudjelovanje Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Pročitajte još

OBAVIJEST IZ SANITATA Gradac i Ulica Don Frana Bulića zbog predstave zatvoreni za parking

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Gradonačelnik s ugostiteljima o naplati javnih površina i poslovnih prostora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija