Natrag
26.5.2018 17:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRVI DONOSIMO Rus uzurpirao Baračevu vilu

18.7.2012 @ 12:09 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Dubrovački poduzetnik, vlasnik vile u Lozici iz koje usprkos isteku ugovora o najmu ne želi iseliti Rus s Interpolove tjeralice je, doznajemo iz pouzdanih izvora, Neven Barač.

Dubrovačkoj i široj javnost Barač je poznat kao bivši direktor Dubrovačke banke, a u problemima s ruskim biznismenom našao se nakon što je u svibnju ove godine Viktoru Lavrenovu istekao najam za Baračevu luksuznu vilu u Lozici.

Lavrenov je u Dubrovnik s obitelji, podsjetimo, stigao prije godinu dana, sve kako bi izbjegao pravomoćnost presude za premlaćivanje gosta restorana u Njemačkoj.

Tada je iznajmio Baračevu vilu u Lozicu, a ugovor mu je trajao do ovog svibnja. Od tada Lavrenov Baraču ne plaća najam, niti želi iseliti. Čak je i promijenio brave na vratima.

Barač je podnio i tužbu za iseljenje, a prema pisanju Jutarnjeg lista i kazneno ga je prijavo, očito bez uspjeha.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana