Aktualno

PRVI DONOSIMO Pojeftinile ulaznice – đir zidinama 50, brod za Lokrum 100 kuna!

PRVI DONOSIMO Pojeftinile ulaznice - đir zidinama 50, brod za Lokrum 100 kuna!

Društvo prijatelja dubrovačke starine i Javna ustanova rezervat Lokrum prilagodili su svoje cijene, odnosno pojeftinili ih!

Društvo prijatelja dubrovačke starine je donijelo odluku te će cijena ulaznice za zidine, umjesto dosadašnjih 200 kuna, iznositi 50 kuna. Ovu je informaciju za DuList potvrdio tajnik društva prijatelja dubrovačke starine Denis Orlić. Podsjetimo i kako su ulaznice za zidine besplatne za sve stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije.

Riječ je o cijeni karte za državljane Hrvatske (koji žive izvan DNŽ) te strane turiste. Odluka stupa na snagu već ove srijede, 20. svibnja, a trajat će do 30. lipnja. Cijena karte za djecu je također 50 kuna. Zidine će i dalje raditi od 10 do 17 sati, svakim danom osim nedjelje.

Na Sokol kulu, Knežev dvor u Slanom i Stonske zidine moći ćete poći za 30 kuna, također do 30. lipnja.

Podsjetimo, Gradske zidine, Sokol kula, Knežev dvor u Slanom i Stonske zidine svoja su vrata otvorile 11. svibnja.

Lokrum za 100 kuna

Javna ustanova Rezervat Lokrum, koja je otvorena 16. svibnja, posjetiteljima će ponuditi akcijski popust od 50 posto za povratnu brodsku kartu sa ulaznicom i ulaznicu u rezervat, a koje su dosad iznosile 200 odnosno 150 kn.

-Tako da će za vrijeme trajanja akcije od 30. svibnja 2020. do 30. lipnja 2020. cijene iznositi 100, odnosno 75 kuna. Istovremeno, za vrijeme trajanja spomenute akcije ulaz za svu djecu u dobi do 15 godina će biti gratis – ističe za DuList ravnatelj JU Rezervat Lokrum Ivica Grilec.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist