Natrag
23.4.2019 10:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Prvi donosimo: Midia grupa prijeti i traži hitan sastanak!

18.1.2012 @ 17:16 Andrea Falkoni Račić Garaža

Podijelite:

Nakon što smo u tiskanom izdanju duLista objavili tekst u kojem iznosimo detalje oko micanja zamjenika gradonačelnika

Niko Šalja iz pregovora oko rješavanja problema javne garaže na Ilijinoj glavici, došli smo u posjed pisma koje je Steven Turner član uprave Midia grupe poslao gradonačelniku Andru Vlahušiću.

Turner poziva gradonačelnika, koji je sebe ovlastio za daljnje pregovore oko javne garaže da u naredna dva dana organizira sastanak. Ukoliko se ne postigne dogovor iz Midie navode kako neće imati izbora već će poduzeti sve pravne radnje protiv odgovornih osoba uključenih strana sa ciljem zaštite projekta Ilijina glavica i Garaža Dubrovnik.

– Isto će sigurno značiti i trenutno i trajno zatvaranje javne garaže, pokretanje pravnih postupaka zaštite interesa (arbitraža i dr.) te prikladne domaće i međunarodne (europske) medijske i međuinstitucionalne akcije – ističe u svom dopisu Steven Turner.

Kao što smo u tiskanom izdanju donijeli Gradska uprava, odnosno gradonačelnik Andro Vlahušić, stopirala je pregovore s partnerom u projektu javne garaže na Ilijinoj glavici, Midia grupom. Usprkos činjenici što je Midia grupa, prema riječima zamjenika gradonačelnika Nika Šalje, pristala na izmjene svih negativnih stavki iz ugovora o gradnji garaže, gradonačelnik je sav njegov trud oko pregovora odbacio pa se opravdano postavlja pitanje: gura li Vlahušić namjerno garažu u stečaj?.

Uskoro objavljujemo i cijelo pismo člana uprave Midia grupe Stevena Turnera.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana