Garaža

Prvi donosimo: Midia grupa prijeti i traži hitan sastanak!

Prvi donosimo: Midia grupa prijeti i traži hitan sastanak!

Nakon što smo u tiskanom izdanju duLista objavili tekst u kojem iznosimo detalje oko micanja zamjenika gradonačelnika

Niko Šalja iz pregovora oko rješavanja problema javne garaže na Ilijinoj glavici, došli smo u posjed pisma koje je Steven Turner član uprave Midia grupe poslao gradonačelniku Andru Vlahušiću.

Turner poziva gradonačelnika, koji je sebe ovlastio za daljnje pregovore oko javne garaže da u naredna dva dana organizira sastanak. Ukoliko se ne postigne dogovor iz Midie navode kako neće imati izbora već će poduzeti sve pravne radnje protiv odgovornih osoba uključenih strana sa ciljem zaštite projekta Ilijina glavica i Garaža Dubrovnik.

– Isto će sigurno značiti i trenutno i trajno zatvaranje javne garaže, pokretanje pravnih postupaka zaštite interesa (arbitraža i dr.) te prikladne domaće i međunarodne (europske) medijske i međuinstitucionalne akcije – ističe u svom dopisu Steven Turner.

Kao što smo u tiskanom izdanju donijeli Gradska uprava, odnosno gradonačelnik Andro Vlahušić, stopirala je pregovore s partnerom u projektu javne garaže na Ilijinoj glavici, Midia grupom. Usprkos činjenici što je Midia grupa, prema riječima zamjenika gradonačelnika Nika Šalje, pristala na izmjene svih negativnih stavki iz ugovora o gradnji garaže, gradonačelnik je sav njegov trud oko pregovora odbacio pa se opravdano postavlja pitanje: gura li Vlahušić namjerno garažu u stečaj?.

Uskoro objavljujemo i cijelo pismo člana uprave Midia grupe Stevena Turnera.
 

Pročitajte još

Muratti poslala požurnicu Državnom odvjetništvu

Andrea Falkoni Račić

Ragusa odblokirana, snijeg odgodio pregovore

Barbara Đurasović

Nova runda pregovora u petak!

Barbara Đurasović