Sport

PRVI DONOSIMO: Đuho novi trener Juga!

PRVI DONOSIMO: Đuho novi trener Juga!

Novi trener Jug CO je Veselin Đuho!Kako neslužbeno doznajemo, Đuho bi već ovaj tjedan trebao preuzeti kormilo najuspješnije dubrovačke momčadi.

O smjeni trenera Elvisa Fatovića šuška se posljednjih mjesec dana, a Uprava kluba potvrdu ispravnosti odluke dobila je nakon katastrofalnog poraza u Zadru u finalu Kupa Hrvatske, gdje je Jug teško poražen od Mladosti s osam golova razlike.

Promjena trenera seniora dobro je tempirana jer ima dovoljno vremena za preslagivanje momčadi. Naime, tek 4. veljače na rasporedu je susret Juga i Jadran Herceg Novog u Gružu, dok se 8. veljače igra Euroliga i to u Zagrebu protiv Mladosti.

Sportski direktor VK Jug CO Goran Sukno za duList je tek potvrdio kako je za sutra (utorak) u 18 sati zakazan sastanak Uprave, i to prvi nakon poraza u Zadru.

Kako neslužbeno doznajemo, Elvis Fatović ostaje u klubu i  trebao bi preuzeti vođenje mlađih uzrasta.

Podsjetimo, Veselin Đuho, proglašen najboljim sportašem Dubrovnika prošlog stoljeća, u svojoj bogatoj sportskoj karijeri osvojio je dvije zlatne olimpijske medalje i zlato sa svjetskog prvenstva. Trenersku karijeru započeo je u Italiji, da bi 1997. godine preuzeo kormilo Juga, kojeg je vodio sve do ljeta 2003. godine. S Jugom je osvojio dva europska trofeja, LEN-a Kup 2000. i Ligu prvaka 2001. godine, dva prvenstva Hrvatske i dva kupa Hrvatske.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist