Sport

PRVI DAN PRVENSTVA HRVATSKE Jugova muška juniorska štafeta ponovno najbolja

PRVI DAN PRVENSTVA HRVATSKE Jugova muška juniorska štafeta ponovno najbolja

Prvog dana Zimskog prvenstva Hrvatske plivači PK Jug osvojili su 8 medalja, od kojih 5 zlata, srebro i 2 bronce.

Muška juniorska štafeta 4×200 slobodno u sastavu Marko Baletin, Michel Brassard, Mario Šurković, Đivo Damić ponovno je najbolja u državi. Pojedinačni prvaci Hrvatske još su postali Mario Šurković i Michel Brassard. Mario je nastupio u disciplini 100 mješovito te odnio pobjede u ml. juniorskoj, juniorskoj i ml. seniorskoj kategoriji. U općoj konkurenciji bio je srebreni. Michel je nastupio u disciplini 400 slobodno i osvojio naslov prvaka u juniorskoj konkurenciji. Osim toga bio je brončani u kategorijama ml. seniora, te u općoj.

Nastupe u popodnevnim B finalima još su upisali: Đivo Damić na 400 slobodno, Marko Baletin na 100 mješovito, Adriana Marinović na 200 delfin, Karmen Fabris na 50 prsno, te Antonia Šurković na 50 leđno.

Ženske ml. juniorska štafeta 4×50 slobodno i sastavu: Karmen Fabris, Katarina Nenadić, Antonia Šurković i Antonia Ljuban zauzela je 4. mjesto, dok je štafeta 4×200 slobodno zauzela 7. mjesto u sastavu Katarina Matović, Katarina Nenadić, Antonia Šurković i Antonia Ljuban.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist