Sport

PRVENSTVO U ZAGREBU Petrunjela Pavić ponovno juniorska prvakinja Hrvatske u judu

PRVENSTVO U ZAGREBU Petrunjela Pavić ponovno juniorska prvakinja Hrvatske u judu

Članica Judo kluba Dubrovnik 1966. Petrunjela Pavić osvojila je treći put zaredom titulu juniorske prvakinje Hrvatske u judu. Prvenstvo Hrvatske za juniore održano je ove nedjelje u Zagrebu, a Pavić je bila najbolja u svojoj kategoriji do 78 kilograma. Osim Pavić, uspješne su bile i druge judoke s područja grada i županije. Judo klub Dubrovnik 1966 na Prvenstvu Hrvatske za juniore osvojio je uz Petrunjelinu još pet medalja. Tako je Josip Bulić iz Judo kluba Dubrovnik 1966 osvojio drugo mjesto u kategoriji do 90 kilograma. Brončani su iz ovog kluba Luka Violić koji je treće mjesto zauzeo u kategoriji preko 100 kilograma, zatim Bruna Bilić u kategoriji do 52 kilograma, Nika Viđen u kategoriji do 63 kilograma i Anđela Violić u kategoriji do 70 kilograma. Iz ovog kluba na Prvenstvu je nastupio i Marko Tomašević koji je osvojio šesto mjesto u kategoriji do 60 kilograma.

U Judo klub Konavle Cavtat pošla je jedna zlatna medalja, a osvojila ju je Petra Đurković u kategoriji do 44 kilograma. Dvije srebrne medalje otišle su i Judo klubu Ura Nage, a osvojili su ih Leon Đapić u kategoriji do 66 kilograma i Leon Konjevod u kategoriji do 73 kilograma

Na Prvenstvu su nastupili i Bela Luka Nagy iz Judo kluba Dubrovnik koji je osvojio peto mjesto u kategoriji do 55 kilograma, Dragan Oberan iz Judo kluba Župa dubrovačka koji se nalazi na sedmom mjestu u kategoriji do 73 kilograma, Ante Raguž iz Judo kluba Dubrovnik koji je osvojio sedmo mjesto u kategoriji do 81 kilograma i Bratičević Mauricio iz Judo kluba Ura Nage koji je osvojio peto mjesto u kategoriji do 66 kilograma.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist