DuList IN

PRVENSTVO U PRAGU Dubrovački steperi viceprvaci Europe u tri kategorije!

Plesni studio Step ‘n Jazz vratio se s Europskog prvenstva u stepu s odličnim rezultatima. U čak tri kategorije dubrovačke plesačice i plesači postali su viceprvaci Europe, a ukupno su se okitili odličjima u čak sedam kategroija. Prvenstvo se održalo u Pragu, a na njemu je sudjelovalo 1726 plesača iz 21 države.
-Naši plesači na svakom međunarodnom natjecanju na visokom nivou predstave svoju državu i naš Grad. Ovi rezultati će sigurno ostati upisani u povijest našeg kluba kao najboljih rezultati dubrovačkih stepera na međunarodnom natjecanju ikad. Osim srebrnih i brončanih odličja, htjeli bismo istaknut i naše soliste, Mihaela Tošića i Miu Kužnin koji su u jakoj seniorskoj,konkurenciji sa svojim solo nastupima osvojili izvrsno 4. i 5. mjesto. Također, seniorski i juniorski trio i duo koji su se plasirali u finalni krug natjecanja. Čestitamo ovim putem našim malim ali velikim plesačima i zahvaljujemo svima na podršci – naveli su iz Plesnog stuija Step ‘n’ Jazz.

Evo i rezultata:

2. mjesto: step solo djeca Ana Vidak
2. mjesto: step mala grupa seniori ‘Bad guys’
2. mjesto step formacija seniori ‘Creatures’

3. mjesto step duo djeca Ana Vidak i Dora Poljak
3. mjesto step trio djeca ‘Dance little sister’
3. mjesto step mala grupa juniori ‘The gang’
3. mjesto step formacija juniori ‘Alisa’

Pročitajte još

VLAHOVE ‘VILE’ Ovako Tatjana Dragović i kćer Luce figuraju u konavoskoj nošnji

Dulist

PROJEKCIJE, RADIONICE I PREDAVANJA Program za velike i male na filmskom festivalu ‘Tišina molim!’

Dulist.hr

KRAJ SAGE Mia Hudoletnjak o svemu što niste znali o Islandu

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija