Natrag
22.2.2019 11:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRVENSTVO HRVATSKE Plivačice Juga četvrte

14.12.2015 @ 12:24 Dulist Sport

Podijelite:

Plivačice Juga osvojile su četvrto mjesto na ekipnom Prvenstvu Hrvatske. U klubu rezultat ocjenjuju odličnim, s obzirom da ekipa nije nastupila kompletna u odnosu na lanjski sastav.

– Da je sastav bio kompletan, sa sigurnošću možemo reći da bi bili prvaci. A i ovako malo je nedostajalo da se popenjemo na pobjedničko postolje. Slično kao i prošle godine kada smo se borili za naslov s riječkim Primorjem CO, do posljednje discipline Jugašice su ove godine vodile borbu sa zagrebačkom Dubravom. Uoči tog zadnjeg obračuna, štafete 4×100 slobodno, razlika je bila 43 bodova u korist Juga. Ipak Dubrava je bila uspješnija u štafeti te su Jugašice na kraju četvrte u državi. Bronca im je izmakla za 15 bodova. Dubrava je osvojila 18.030 bodova, a Jug 18.015 bodova – kažu iz PK Juga. Za žensku ekipu Juga su nastupile: Tanja Šmid, Amina Kajtaz, Žana Manenica, Vicencia Violić, Frane Miloslavić, Ana Lučić i Adriana Marinović. Naslov prvakinja u konkurenciji osam klubova obranilo je Primorje (18.831 bod).

Muška ekipa zauzela je predzadnje 7. mjesto na B ekipnom Prvenstvu Hrvatske, tako da će se dogodine natjecati na C prvenstvu.

– Ovo je realan rezultat s obzirom da smo imali daleko najmlađu ekipu na natjecanju, ali to je i zalog za budućnost jer smo sigurni da će nas ovi momci uveseljavati za dvije do tri godine – procjenjuju iz PK Juga.

U konkurenciji plivača naslov su podijelili Medveščak i Zagrebački PK. Za mušku ekipu Juga su nastupili: Ivan Bilić, Mihael Vidojević, Đivo Matović, Filip Zalović, Michael Brassard i Mario Šurković.

S ekipama su bili njihovi treneri šef struke Borut Petrič te trener Andrej Drobac koji s ekipom radi i na kondicijskoj pripremi na suhom.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana