Zanimljivosti

Prva Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

Kampus Sveučilišta u Dubrovniku

Prva Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održat će se u petak 21. ožujka u prostoru Sveučilišnog kampusa od 10 do 16 sati. Svečano otvaranje predviđeno je za petak u 10 sati u velikom amfiteatru.

Nakon uvodnih pozdravnih govora predstavit će se novi promotivni film Sveučilišta u Dubrovniku koji su izradili studenti Odjela za komunikologiju angažirani na UNIDU televiziji.

Smotra Sveučilišta u Dubrovniku namijenjena je učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima i ostalima zainteresiranima.

Cilj je Smotri predstaviti preddiplomske, diplomske i poslijediplomske specijalističke i doktorske studije Sveučilišta, nastavne planove, opremljenost odjela, mogućnosti zapošljavanja po završetku studija, studiranja u inozemstvu, ali i sve detalje vezane uz njihov studentski život u Dubrovniku – smještaj, prehrana, studentski sport.

Pročitajte još

Marko Car ima najbolje kobasice!

Dulist

Proljeće lagano kuca na vrata…

Dulist

Rotarijanci u dvadeset godina donirali 25 tisuća sadnica maslina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija