Sport

PRVA ‘B’ LIGA Dubrovačke odbojkašice lagano protiv Sinjanki

PRVA 'B' LIGA Dubrovačke odbojkašice lagano protiv Sinjanki

U super derbiju 13. kola južne skupine Prve ‘B’ hrvatske lige ŽOK Dubrovnik bio je bolji u Sinju od Sinja s 3:0 (25:18, 25:22, 25:23).

ŽOK Dubrovnik je zasluženo pobijedio i u Dubrovnik odnio sva tri boda koja su mu od velikog značaja budući da odbojkašice Dubrovnika nisu imale pravo na pogrešku. Na početku sezone u Gospinu polju su ostale bez dva boda i u jesenskom dijelu prvenstva Sinj je bio na samom vrhu tablice. Odbojkašicama ZOK Dubrovnik-a je bila potrebna pobjeda s rezultatom 3:0 ili 3:1 kako bi osigurale prednost, te zauzele prvo mjesto u 1.B Ligi koje ih sljedeće sezone direktno vodi u veći rang točnije u 1.A ligu, u čemu su i uspjele.

Sada Dubrovnik ima utakmicu manje i sljedeĆi vikend dočekuje OK Trogir u Gospinu Polju, 17.02.2019. s početkom u 19:00 sati.

Pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić, s ekipom su u Sinju bili i kondicijski trener Tomislav Jurišić te fizioterapeut Toni Zoranić, Dubrovnik je ostvario pobjedu u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Ivana Marinović, Mara Šilje, Sanja Curić, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist