Aktualno

Provjerite s kime imate posla!

Provjerite s kime imate posla!

FINA je danas lansirala beta verziju novog internetskog servisa, transparentno.hr, koji svim građanima omogućuje uvid u podatke o poslovanju obrta, dioničkih i društava s ograničenom odgovornošću te ostalih subjekata obveznika poreza na dobit.

Građani koji su u procesu traženja posla, pomoću ovog servisa mogu provjeriti kako posluju njihovi potencijalni poslodavci, piše index.hr. Oni koji surađuju s drugim poslovnim subjektima mogu provjeriti radi li se o pouzdanim poslovnim partnerima, a znatiželjni mogu provjeriti kako posluju tvrtke njihovih prijatelja. Između ostalih, na raspolaganju su podaci poput prosječne plaće, broja zaposlenih, prihoda i rashoda, ostvarene dobiti i podatak o blokadi računa.

Pristup podacima ostvaruje se putem Vingda, virtualne valute koja korištenje servisa omogućuje bez plaćanja novcem. Korisnici sami odlučuju kako će steći Vingd potreban za pristup. Mogu ga kupiti ili zaraditi jednostavnim akcijama, kao što su informiranje o Fini i Fininim uslugama i proizvodima.
 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist