Aktualno

PROVJERITE LOKACIJE Sanitat nastavlja sa zaprašivanjem komaraca

PROVJERITE LOKACIJE Sanitat nastavlja sa zaprašivanjem komaraca

Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o., Dubrovnik obavještava građane da će provoditi adulticidnu dezinsekciju metodom hladnog zamagljivanja (ULV). Zamagljivanje će se provoditi po sljedećem rasporedu.

11. kolovoza 2020. godine. (od 1 sat pa nadalje) zamagljivanjem će se obuhvatiti područje Lapada i to: Nikole Tesle, Lapadska obala, Šetalište Kralja Zvonimira, Iva Dulčića (uključujući i sve sporedne ulice u naseljima Orsan, Solitudo i Babin Kuk), zatim Kardinala Stepinca, Kralja Tomislava, Ispod Petke, Masarykov Put, Od Sv. Mihajla, Od Batale uključujući i sve sporedne ulice te područje Opće bolnice Dubrovnik s ulicama Dr. A. Šercera i Josipa Pupačića.

-Skrećemo pažnju građanima, posebno onima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa, da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore. Također upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije. Posebno se upozoravaju pčelari da za vrijeme zamagljivanja drže pčele u košnicama, dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla – ističu iz Sanitata.

U slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija se odgađa za sljedeći dan.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist