Aktualno

Provjerite koji se atraktivan prostor unutar zidina daje u zakup

Provjerite koji se atraktivan prostor unutar zidina daje u zakup

U tijeku je Natječaj za zakup poslovnih prostora u Osijeku, Rijeci, Splitu, Šibeniku, Zadru i Dubrovniku. Na web stranici Državne nekretnine objavljeno je kako se u zakup daje 36 poslovnih prostora.

Na popisu se na prvom rednom broju tako našao atraktivan prostor u povijesnoj jezgri i to na adresi Ulica od Puča 7 – Široka 5. Nekretnina površine 19 metara kvadratnih nalazi se u uličnom prizemlju, na uglu zgrade. Početna mjesečna neto zakupnina iznosi 9.555 kuna uz jamčevinu koja je određena na 28.665 kuna. U napomeni se nalaze informacije kako se u prostoriju ulazi s Ulice od Puča te kako se stakleni izlozi nalaze na obje ulice.

Predložene djelatnosti koje su navedene u natječaju su trgovačka, ostale djelatnosti, uredske djelatnosti, zanatske i uslužne djelatnosti, proizvodna i tiskarska djelatnost, te skladištenje i deficitarna djelatnost. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj prostor, možete ga pregledati u četvrtak 18. siječnja 2018. od 12.30 do 13 sati, dok je rok za podnošenje ponuda 24. siječnja 2018. godine do 12 sati.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora sklopit će se s ponuditeljem koji uz ispunjenje ostalih uvjeta iz natječaja ponudi najviši iznos zakupnine, a sklapaju se na rok od 5 godina. Ugovorom će se regulirati uvjeti održavanja i korištenja poslovnog prostora kao i namjena te način godišnjeg usklađivanja cijene zakupa s rastom troškova života. Dodajmo kako je uz ovaj natječaj, objavljen je još jedan u kojem se posebno u zakup daju poslovni prostori u Zagrebu.

Više o natječaju možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist