Grad

PROVJERITE GDJE Sanitat noćas nastavlja sa zaprašivanjem komaraca

PROVJERITE GDJE Sanitat noćas nastavlja sa zaprašivanjem komaraca

Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o., Dubrovnik obavještava građane da će provoditi adulticidnu dezinsekciju metodom hladnog zamagljivanja (ULV).

Zamagljivanje će se provoditi dana 22. kolovoza 2019. godine (od 1:00 sat pa na dalje ), a obuhvatit će područje Ilijine Glavice, Pila i Ploča i to sljedeće ulice: Gornji kono, Pera Bakića, Zagrebačka, P. Krešimira IV, Zlatni Potok, Vlaha Bukovca, Frana Supila, Iza Grada, Branitelja Dubrovnika, Gradac, Splitski put uključujući sve sporedne ulice na ovom području. Nakon Pila i Ploča nastavit će se sa zamagljivanjem Sustjepana, Čajkovića, Šumeta, Knežice i Bosanke.

-Skrećemo pažnju građanima, posebno onima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa, da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore. Također upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije. Posebno se upozoravaju pčelari da za vrijeme zamagljivanja drže pčele u košnicama, dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla. U slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija se odgađa za sljedeći dan – poručuju iz Sanitata.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist