Aktualno

PROVJERILI SMO Za zakup kućica pristiglo 28 pravovaljanih ponuda

PROVJERILI SMO Za zakup kućica pristiglo 28 pravovaljanih ponuda

Na Javni poziv Sanitata za zakup kućica tijekom ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala pristiglo je 28 pravovaljanih ponuda od ukupno 29 mogućih pozicija, potvrdio nam je ovog utorka član Povjerenstva Dubrovačkog zimskog festivala Blaž Pezo.

Ponude su pristigle za svih 26 kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti te za dvije od tri pozicije kućica za djelatnost trgovine.

Podsjetimo, poziv je bio raspisan od 11. listopada do 6. studenog za 12 kućica na Stradunu, pet na Brsaljama, sedam na Gundulićevoj poljani te po jednu kućicu u Uvali Lapad te Novoj Mokošici i to za obavljanje ugostiteljske djelatnosti te tri kućice na Pilama kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje djelatnosti trgovine.

Za poziciju kućica na Stradunu predviđena je zakupnina od 25 tisuća kuna, za Brsalje i Gundulićevu poljanu 10 tisuća kuna, za kućicu u Uvalu Lapad pet tisuća, onu u Novoj Mokošici dvije tisuće kuna te po pet tisuća kuna za kućicu za djelatnost trgovine.

Inače, kućice se daju u zakup od 1. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. tijekom trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, a 9. studenog bit će poznato tko je sve dobio kućice u zakup.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist