Natrag
21.2.2019 08:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Protjerani Amerikanac i Kosovar

13.8.2012 @ 11:28 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Policija je u automobilu njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji Amerikanac pronašla 24-godišnjeg državljana Kosova.

Sve to odigralo se na graničnom prijelazu Karasoviću u nedjelju oko 00.30 sati. Obojica su uhićena i dovedena u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima, državljanin SAD-a je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom i izrečena mu je zaštitna mjera protjerivanja iz Republike Hrvatske.

Državljaninu Kosova rješenjem nadležne Policijske postaje izrečena mjera protjerivanja iz Republike Hrvatske, a pokrenut je i postupak readmisije u Republiku Crnu Goru.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana