Natrag
23.4.2019 04:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Protiv Nijemaca bez Dobuda

21.1.2012 @ 17:46 Andrea Falkoni Račić Sport

Podijelite:

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u 20,25  igra četvrtu utakmicu na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj protiv Njemačke, a u bazenu večeras neće biti Dubrovčanin Nikša Dobud.

Prvi centar reprezentacije zaradio je jednu utakmicu suspenzije zbog udaranja protivničkog igrača. Podsjetimo, Dobud je u utakmici protiv Srbije ozlijedio srpskog reprezentativca Filipa Filipovića.
Srpski mediji podigli su veliku buku zbog tog poteza, ali Dobud kaže da je Filipović dobio što je zaslužio te da mu se ne planira ispričati.

'Je li bilo provokacija? Naravno, ali neka to ostane u bazenu, između njih i nas. Uglavnom, Filipović nije ništa dobio, a da to nije tražio…', izjavio je Nikša Dobud za sportskinet.hr

Iako su u ovom susretu "barakude" favorit, momčad Hagena Stamma ne valja podcjenjivati. Naime, Hrvatska je u posljednjoj utakmici protiv Njemačke u Dubrovniku, na završnom turniru Svjetske lige, slavila tek nakon peteraca 16:15.

Tada je jedan od najboljih pojedinaca bio Nikša Dobud. Umjesto Dobuda večeras se očekuje kako će njegovo mjesto zauzeti Petar Muslim, a Rudić još može birati eventualno između Obradovića i Burića.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana