Grad

PROTIV KRAĐE PASA IZ AZILA U srijedu prosvjed pred Ministarstvom poljoprivrede

‘DOSTA JE! SPASIMO IH! Prosvjed povodom krađe pasa iz azila Žarkovica – Dubrovnik’ naziv je prosvjeda koji će se u srijedu 30. prosinca u 12 sati održati ispred Ministarstva poljoprivrede u Zagrebu.

– 65 pasa ukradeno pod okriljem noći i odvedeno u kill skloništa. Dosta je nepoštivanja Zakona o zaštiti životinja! Dosta je nerada institucija koje su zadužene djelovati po pitanju zaštite životinja! Dosta je skloništa koji su samo u imenu deklarirani kao no kill, a zapravo svakodnevno prakticiraju eutanaziju zdravih životinja! Dosta je skloništa iz kojih se životinje moraju spašavati od bolesti, zaraza i nehumanih uvjeta! Dosta je gradova i samovoljnih gradskih šerifa koji troše novac nas građana da bi plaćali ubijanje i time financirali nečije privatne interese! Dosta je ucjenjivanja i iskorištavanja volontera za poslove za koje su po Zakonu zaduženo gradovi i lokalne zajednice! – stoji u prosvjedu koji će se održati pred zgradom na adresi Ulica grada Vukovara78.

Pročitajte još

KOD DOMINIKANSKOG SAMOSTANA Saniran kanal zatrpan uslijed urušavanja grobnice

Dulist

MARJAN LIPANOVIĆ ZATVORIO LUDWIG ‘Ljudi, vidimo se u nekom novom điru’

Maria Prkut

ODLUKA O SMANJENJU CIJENA Parking u drugoj zoni 20, u nultoj 40 kuna po satu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija