Crna kronika

Proteklog tjedna 11 prometnih nesreća

Prometna nesreća

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je jedanaest prometnih nesreća. Jedna osoba je smrtno stradala, tri su teže, a pet ih lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 534 represivne mjere od čega izdvajamo 224 mjere zbog prekoračnja brzine i 18 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 28 vozača i 7 vozila.
 
U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 30.studenog, oko 11.50 sati, na području Vela Luke, jedna osoba je teže,a jedna je lakše ozlijeđena. Naime, 52-godišnjakinja je upravljala automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom iz smjera Vela Luke prema Blatu, kada je izlaskom iz nepreglednog desnog zavoja izgubila  nadzor nad vozilom i sletila s kolnika na neuređenu zemljano-kamenu površinu, gdje je potom vozilom udarila u betonski zid.
 
U ovoj prometnoj  nesreći vozačica je lakše, dok je 78-godišnja putnica teže ozlijeđena koja je nakon pružene liječničke pomoći prevezena u dubrovačku bolnicu gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist