Zanimljivosti

Proslava sv. Petra i Pavla

Župa sv. Petra i Pavla u Trpnju u subotu, 29. lipnja proslavlja svoje nebeske zaštitnike.

Središnje euharistijsko slavlje u 19 sati predvodit će mr. don Mile Vidić, predavač na Katehetskom institutu u Mostaru i kapelan u mostarskoj katedralnoj župi.
Svaku večer tijekom trodnevne priprave župnik don Stipe Zadro predvodi u 19 sati misu s propovijedi u crkvi, a prije mise moli se molitva u čast sv. Petra.

Blagdan sv. Petra svečano se slavi u Čari na Korčuli. Glavno misno slavlje u subotu, 29. lipnja u 19 sati predvodi župnik don Ante Burić. 

U župi sv. Petra i Pavla u Zaton-Dolima središnje euharistijsko slavlje na blagdan zaštitnika župe 29. lipnja u 10.30 sati predvodit će generalni vikar Dubrovačke biskupije mons. dr. Petar Palić u suslavlju s mjesnim župnikom don Jozom Sebeževićem i svećenicima Stonskog dekanata.  Tijekom mise bit će izvanredno podijeljen sakrament potvrde, a nakon mise slijedi procesija s Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Pročitajte još

Videoserijal nadbiskupa Želimira Puljića o Ivanu Pavlu II, počasnom građaninu Grada Dubrovnika

Dulist

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija