Natrag
18.2.2019 01:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Proslava Ramazanskog bajrama

20.8.2012 @ 18:19 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Imam dubrovački Salkan Herić organizira je u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice u Dubrovniku prijem povodom proslave Ramazanskog bajrama.

Na proslavi su bili i župan Nikola Dobroslavić, te gradonačelnik Andro Vlahušić sa suradnicima.
Tom je prilikom župan istaknuo doprinos islamske zajednice u društvenom životu Dubrovnika i Županije te je dodao kako su odnosi među vjerskim zajednicama primjer dobre suradnje i rada na zajedničkom dobru.

Na prijemu su sudjelovali i predstavnici Grada Dubrovnika, paroh dubrovački Goran Spajić, predsjednica Židovske općine Dubrovnik Sabrina Horović, Ivica Pervan koji je u Biskupiji dubrovačkoj zadužen za odnose s drugim vjerskim zajednicama te prijatelji Islamske zajednice u Dubrovniku poput profesora Zdravka Bazdana i Iva Jelića te znanstvenice Vesne Miović.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana