Natrag
19.2.2019 16:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pronađeni marihuana, hašiš i 96 tableta

14.6.2013 @ 11:45 Ana Prohaska Crna kronika

Podijelite:

U protekla tri dana policijski službenici su na području PU dubrovačko-neretvanske kod ukupno 11 osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane i hašiša te ukupno 96 komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga.

Radi se o 7 državljana Republike Hrvatske te po jednom državljaninu Španjolske, Bosne i Hercegovine, Austrije i Italije. Sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani.   
 
Izdvajamo zapljenu od jučer, 13. lipnja kada su policijski službenici Policijske postaje Ploče oko 15.10 sati na trajektnom pristaništu u Pločama kod 29-godišnjeg državljanina Italije pronašli i oduzeli pvc vrećicu sa 11 g marihuane. Zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga 29-godišnjak je prekršajno sankcioniran.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana