Natrag
24.4.2019 02:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

PROMJENE U ŽUPANIJI Klaić mijenja Kristića, Baće Gjaju

10.4.2014 @ 11:40 Baldo Marunčić Županija

Podijelite:

Dosadašnji županijski pročelnik za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Maro Kristić više neće obnašati tu dužnost.

Kristić, član Stranke rada – Hrvatskih laburista, nije se prijavio na javni natječaj za imenovanje pročelnika upravnih tijela Dubrovačko-neretvanske županije. Jedini kandidat za tu poziciju je Ivo Klaić, inače zaposlenik tog odjela.

– Nisam se prijavio na natječaj, a kandidat za mjesto pročelnika Ivo Klaić je kvalitetan čovjek s kojim sam dosad odlično surađivao te se nadam da će se suradnja nastaviti. Smatram da je bitno da se održi pozitivna atmosfera koja je dosad vladala na odjelu – kazao nam je Kristić, dodavši kako ova zamjena unutar odjela nema veze s politikom (Laburisti su u Županijskoj skupštini oporba vladajućoj HDZ-ovoj koaliciji) te kako ‘nema nikakvih primjedbi na natječaj’.

Od ostalih pročelničkih mjesta Nikolina Šišić jedini je kandidat za mjesto pročelnice Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju, a tu je funkciju vršila i u proteklom mandatu. U istoj je poziciji i Marijeta Hladilo, dosadašnja pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport.

Dosadašnjeg pročelnika za komunalne poslove, promet i veze HSLS-ovca Iva Gjaju, koji je 1. siječnja otišao u mirovinu, trebao bi zamijeniti stranački kolega Miho Baće, koji je posljednji angažman imao kao direktor pravnih poslova u ACI-ju, a bio je i vijećnik u Županijskoj skupštini.

Zanimljivo bi moglo biti na natječaju za pročelnicu Upravnog odjela za financije. Uz dosadašnju pročelnicu Dragicu Stanić, za tu funkciju se natječe i Sanja Dragojević.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana