Županija

PROMJENE U ŽUPANIJI Klaić mijenja Kristića, Baće Gjaju

Kristić, Klaić, Gjaja, Baće

Dosadašnji županijski pročelnik za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Maro Kristić više neće obnašati tu dužnost.

Kristić, član Stranke rada – Hrvatskih laburista, nije se prijavio na javni natječaj za imenovanje pročelnika upravnih tijela Dubrovačko-neretvanske županije. Jedini kandidat za tu poziciju je Ivo Klaić, inače zaposlenik tog odjela.

– Nisam se prijavio na natječaj, a kandidat za mjesto pročelnika Ivo Klaić je kvalitetan čovjek s kojim sam dosad odlično surađivao te se nadam da će se suradnja nastaviti. Smatram da je bitno da se održi pozitivna atmosfera koja je dosad vladala na odjelu – kazao nam je Kristić, dodavši kako ova zamjena unutar odjela nema veze s politikom (Laburisti su u Županijskoj skupštini oporba vladajućoj HDZ-ovoj koaliciji) te kako ‘nema nikakvih primjedbi na natječaj’.

Od ostalih pročelničkih mjesta Nikolina Šišić jedini je kandidat za mjesto pročelnice Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju, a tu je funkciju vršila i u proteklom mandatu. U istoj je poziciji i Marijeta Hladilo, dosadašnja pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport.

Dosadašnjeg pročelnika za komunalne poslove, promet i veze HSLS-ovca Iva Gjaju, koji je 1. siječnja otišao u mirovinu, trebao bi zamijeniti stranački kolega Miho Baće, koji je posljednji angažman imao kao direktor pravnih poslova u ACI-ju, a bio je i vijećnik u Županijskoj skupštini.

Zanimljivo bi moglo biti na natječaju za pročelnicu Upravnog odjela za financije. Uz dosadašnju pročelnicu Dragicu Stanić, za tu funkciju se natječe i Sanja Dragojević.

Pročitajte još

ŽUPA DUBROVAČKA Raspisan natječaj za davanje u zakup javnih površina

Dulist

U ŽUPANIJI Vlada dosad isplatila 106 milijuna kuna potpore za 16 tisuća zaposlenika

Dulist

MINIRANJE ISPOD PELJEŠKOG MOSTA 250 tona težak pilot zaglavio u stijeni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija