Crna kronika

Prometna nesreća u Čeveljuši, jedna osoba ozlijeđena

Prometna nesreća u Čeveljuši, jedna osoba ozlijeđena

Iz Županijskog centra 112 obavijestili su o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom koja se dogodila u ponedjeljak u Čeveljuši – Grad Ploče.

U ovoj nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo koje je udarilo u zid. ŽC 112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvijestio sve nadležne žurne službe. Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena u oba smjera, a promet preusmjeren obilaznicom Rogotin – Karamatići. Od 22.35 sati do uklanjanja vozila s ceste u 23.30 sati promet na D8 u Čeveljuši odvijao se naizmjenično jednim kolničkim trakom.

Prema informacijama iz PU dubrovačko-neretvanske u ponedjeljak oko 22 sata, na dijelu Jadranske magistrale na predjelu Čeveljuša, 55-godišnjak je, pod utjecajem alkohola od 2,94 g/kg, upravljao neregistriranim osobnim vozilom kada je udario u metalnu zaštitnu ogradu i vozilom sletio izvan ruba kolnika. Uslijed udara vozač je zadobio lakše ozlijede te je hospitaliziran u splitskoj bolnici. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama policija protiv 55-godišnjeg vozača podnosi odgovarajuće prekršajne prijave.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist