Aktualno

PROMETNA JEDINICA MLADEŽI Prijavi se, postani ‘bobby’!

PROMETNA JEDINICA MLADEŽI Prijavi se, postani 'bobby'!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ove godine organizira prijem učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži koji će tijekom ljetnih mjeseci provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama Dubrovnika i otoka Korčule.

Prijem se organizira u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Gradom Korčulom, Općinom Vela Luka, Općinom Lumbarda, Općinom Smokvica i Općinom Orebić.

Pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole s najmanje 16 godina života ili student. Za prijavu su potrebni slijedeći dokumenti:
-zamolba s kraćim životopisom (obavezan broj telefona)
-potvrda o redovitom školovanju
-potvrda liječnika obiteljske medicine
-preslika svjedodžbe zadnjeg završenog razreda, za studente preslika indeksa

Uz preslike navedenih dokumenata potrebno je na uvid donijeti i originale.Zamolbe se zaprimaju u razdoblju od 14. do 18. svibnja 2018. godine od 7 do 15 sati, u Službi policije Policijske uprave dubrovačko – neretvanske, na adresi dr. Ante Starčevića 13., Dubrovnik za područje Dubrovnika i u Policijsku postaju Korčula, na adresu Ulica 57 br. 2, Korčula za područje otoka Korčule (bivša zgrada T-COM-a). Zainteresirani kandidati dužni su osobno donijeti potrebne dokumente.

Sve informacije mogu se dobiti na telefon 443-168 i 443-051.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist