Zanimljivosti

Proljetni gurmanski vikendi

Proljetni gurmanski vikendi

Miris proljeća i svježine osjeća se i u šetnji gradskim ulicama kad proljetni lahor donese miris svježe opranog rublja razapetog poprijeko po strmim dubrovačkim ulicama, a ovog travnja za potpuni dojam proljeća devetnaest dubrovačkih restorana u staroj gradskoj jezgri i cijelom gradu priprema posebne jelovnike po pristupačnim cijenama i uz korištenje svježih namirnica.

Uz svježe kamenice najbolje upravo u proljetno vrijeme, chefovi dubrovačkih restorana ponudit će različite rižote, guste juhe, svježu ribu, mesna jela, prigodne slastice, a bit će pripremljene od mladog boba, šparoga, žućenice i drugog povrća. Restoran Abakus u Hotelu Excelsior, Eden, Gusta me, Porat – Hotel Hilton Imperial Dubrovnik, Kavana Teatar, Klarisa, Komin, Kopun, Mimoza, Nishta, Nostromo – Hotel Petka, Orsan, Otto, Poklisar,Pupo, Rozario, Sesame,Taj Mahal – Hotel Lero i Taj Mahal – Grad nude proljetne delicije u rasponu cijena od 70,00 do 160,00 kn, naravno ovisno o restoranu i o ponuđenom meniju.
Nakon ukusnog proljetnog obroka i čaše doborg vina, iskoristite lijepo proljetno vrijeme i prošetajte kamenim ulicama ili šetnicama uz more našeg grada. Uživajte u proljetnim delicijama travanjskih gastro – vikenda.

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist