DuList IN

‘PROLJEĆE U KONAVLIMA’ U nedjelju natjecanje u krtolanju, gađanju fjombama, stonogi…

Proljeće u Konavlima

U nedjelju 19. svibnja u organizaciji Agroturizma Konavle a u okviru već tradicionalne, pete po redu, manifstacije ‘Proljeće u Konavlima’ organiziraju se ‘Konavoske igre’. Program počinje u 15 sati te će ga obilježiti mnoštvo aktivnosti koje će se odvijati na poznatom konavoskom lokalitetu u Šišinim dubima u Mihanićima-Kraljeva.

Program i sadržaj namjenjeni su svima, neovisno o broju godina i spolu. Za one najmlađe organizirana je vožnja uvijek atraktivnim vlakićem kroz konavosko poje, likovno-kreativni kutak te jahanje konja. Sve zainteresirane ekipe, koje broje od 5 do 7 članova moći će se natjecati u vrlo zanimljivim sportskim igrama: krtolanju, gađanju fjombama, stonogi te osvojiti glavnu nagradu. Od natjecateljskog sadržaja izdvajamo i 1. organizirani konavoski turnir u bubble socceru, pod sponzorstvom adrenaliskog parka ‘Sveta Ana’. Za one koji ipak više vole individualne sportove na raspolaganju će biti bicikli Agroturizma Konavle. Članovi Udruge će pripremiti palačinke i kokice za sve, a posjetitelji će moći uživati i u izloženim slikama nastalih na prijašnje organiziranim likovnim kolonijama također u organizaciji Agroturizma Konavle. Program će se lagano privesti kraju do 20 sati uz proljetni party, koktele i DJ-a koji će cijelo vrijeme držati veselu atmosferu i osiguravati zabavu. Stoga, dođite s obitelji i prijateljima, uzmite opremu za piknik i +Zaboravite wi-fi, dođite ođe, ođe Vam je raj!’.

Prijave ekipa vrše se putam maila: ured@agroturizam-konavle.hr ili u inbox facebooka Agroturizma Konavle

Sponzor ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima su Dubrovačko neretvanska županija, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik. Partneri u organizaciji su pak Adrenalinski park ‘Sveta Ana’, Viva d.o.o., OPG Šiša, Gulliver Travel i Bio Konavle.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist