DuList IN

‘PROLJEĆE U KONAVLIMA’ U nedjelju natjecanje u krtolanju, gađanju fjombama, stonogi…

Proljeće u Konavlima

U nedjelju 19. svibnja u organizaciji Agroturizma Konavle a u okviru već tradicionalne, pete po redu, manifstacije ‘Proljeće u Konavlima’ organiziraju se ‘Konavoske igre’. Program počinje u 15 sati te će ga obilježiti mnoštvo aktivnosti koje će se odvijati na poznatom konavoskom lokalitetu u Šišinim dubima u Mihanićima-Kraljeva.

Program i sadržaj namjenjeni su svima, neovisno o broju godina i spolu. Za one najmlađe organizirana je vožnja uvijek atraktivnim vlakićem kroz konavosko poje, likovno-kreativni kutak te jahanje konja. Sve zainteresirane ekipe, koje broje od 5 do 7 članova moći će se natjecati u vrlo zanimljivim sportskim igrama: krtolanju, gađanju fjombama, stonogi te osvojiti glavnu nagradu. Od natjecateljskog sadržaja izdvajamo i 1. organizirani konavoski turnir u bubble socceru, pod sponzorstvom adrenaliskog parka ‘Sveta Ana’. Za one koji ipak više vole individualne sportove na raspolaganju će biti bicikli Agroturizma Konavle. Članovi Udruge će pripremiti palačinke i kokice za sve, a posjetitelji će moći uživati i u izloženim slikama nastalih na prijašnje organiziranim likovnim kolonijama također u organizaciji Agroturizma Konavle. Program će se lagano privesti kraju do 20 sati uz proljetni party, koktele i DJ-a koji će cijelo vrijeme držati veselu atmosferu i osiguravati zabavu. Stoga, dođite s obitelji i prijateljima, uzmite opremu za piknik i +Zaboravite wi-fi, dođite ođe, ođe Vam je raj!’.

Prijave ekipa vrše se putam maila: ured@agroturizam-konavle.hr ili u inbox facebooka Agroturizma Konavle

Sponzor ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima su Dubrovačko neretvanska županija, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik. Partneri u organizaciji su pak Adrenalinski park ‘Sveta Ana’, Viva d.o.o., OPG Šiša, Gulliver Travel i Bio Konavle.

Pročitajte još

KAKO SE MAŠKARAVAJU NAŠI POZNATI? Kreativnim maskama i originalnim idejama čuvaju duh karnevala

Dulist

Male maškare na Grudi oduševile i staro i mlado

Dulist

ATELIER LELLA DESIGN Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović otvorila vrata svoje nove butige

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija