Natrag
20.4.2019 04:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Prolaz za pješake – dogodine

23.3.2012 @ 20:12 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

U redakciji duLista zaprimili smo pritužbu građana kako je Put od Republike, od semafora na Domu zdravlja do raskrižja sa Vukovarskom – pored Čistoće,

izrovan i iskopan, te kako mu je potrebna hitna sanacija. S obzirom da na tom dijelu nema nogostupa, građani se tuže da je taj dio, osim što je ružan, i opasan za građane – pješake. Gradu Dubrovniku poslali smo upit radi li se na sanaciji toga dijela.

– Po informacijama iz Upravnog odjela za promet sanacija i rekonstrukcija pješačkog pločnika na Putu od Republike je u petogodišnjem planu proširenog održavanja, a realizacija se očekuje iduće godine. S ciljem podizanja sigurnosti pješaka postavljeni su stupići koji odvajaju vozne trake od pješačkog prolaza – odgovor je koji smo dobili iz gradske uprave. 
 
 

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana