Grad

PROJEKT WEBPOST Evo tko su nagrađeni studenti!

PROJEKT WEBPOST Evo tko su nagrađeni studenti!

Nagrade i pohvalnice studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo, koji su sudjelovali u projektu WebPoSt (izrada web-stranica poduzetnicima od studenata), danas su u Rektoratu Sveučilišta dodijelile rektorica prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.

– Ovaj je projekt koristan poduzetnicima a značajan za studente zbog iskustva i kontakata koje stječu – rekla je rektorica Vrtiprah dok je Terezina Orlić dodala kako je ovo ‘namijenjeno malim poduzetnicima i udrugama do tri zaposlena zbog njihovih materijalnih mogućnosti, ali i potrebe suvremenog načina komuniciranja’.

Pročelnik Odjela za elektrotehniku i računarstvo doc. dr. sc. Ivan Vilović istaknuo je kako je projekt postao tradicionalan i da ga posebno veseli što pokazuje sve veću kvalitetu iz godine u godinu, i od strane studenata i poduzetnika, te da u budućnosti očekuje i proširenje suradnje.

U projektu WebPoSt nagrađeni su:
– prvo mjesto student Leo Starić za Braniteljsku zadrugu Eko-Župa
– drugo mjesto student Toni Barić za Arhita d.o.o.
– treće mjesto studentica Barbara Prkačin za Adria Way d.o.o.

Nagrađeni studenti Leo, Toni i Barbara izjavili su kako su zadovoljni završenim projektom, istaknuli su i da su teoriju uspjeli pretočiti u praksu, te kako je bilo zanimljivo raditi s poduzetnicima i da planiraju tu suradnju nastaviti. Nagrađeni su dobili poklon koji je osigurala Dubrovačko-neretvanska županija, partner u projektu, i mogućnost stručne prakse u tvrtki Laus CC.
Pohvalnice za sudjelovanje u projektu dobili su:
Marko Labaš – Nona d.o.o.
Martina Vegar – Vrtovi Neretve d.o.o.
Lea Kovač – Animus obrt
Domagoj Zvjerković – Tamia Travel obrt za povremeni prijevoz
Nikica Monković – Udruga Sunce moje malo
Frano Bačić – Dva skalina
Paulina Hendić – Geo vrtine d.o.o.

Zvjezdana Tolja iz tvrtke Arhita d.o.o. zahvalila se svim studentima na sudjelovanju u projektu i rekla je da rado surađuju s mladim, entuzijastičnim ljudima. Dodala je i kako je predstavljanje na webu važno međutim u nedostatku vremena često se zanemari pa im je ovaj projekt dobro došao.

Na dodjeli nagrada bila je i prorektorica za poslovanje izv. prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž, asistent na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo Ivan Grbavac i Ivan Ivičević Bakulić iz tvrtke Laus CC.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist