Kultura

PROJEKT TRIJU AUTORICA Otkrijte ‘Kako je bolje biti mačka u Dubrovniku’

PROJEKT TRIJU AUTORICA Otkrijte 'Kako je bolje biti mačka u Dubrovniku'

Autorice Lena Kramarić, Ivana Đula i Martina Tomić pozivaju vas na premijernu izvedbu multimedijalnog projekta ‘KAKO JE BOLJE BITI MAČKA U DUBROVNIKU’ koja će se održati u petak, 28. prosinca s početkom u 20 sati u Art radionici Lazareti.

Kako je bolje biti mačka u Dubrovniku, multimedijalni je projekt triju autorica. Projekt je neka vrsta nastavka na njihov prošlogodišnji rad ‘Između nas’, ali iz promijenjenog fokusa. Dok je fokus njihovog prvog zajedničkog izričaja bio majčinstvo, ovoga puta fokus je grad s kojim svaka od autorica ima poseban odnos. Preplitanjem majčinstva, teme umjetničkog rada uz djecu i s djecom (koja je preokupacija njihovog umjetničkog istraživanja) te odnosa s prostorom stvaranja i izvedbe, autorice ulaze u dijalog s Gradom, ponovno svaka kroz svoj medij, da bi na koncu kolažirajući vlastite izričaje stvorile multimedijalnu cjelinu dijaloga s Gradom koji ih opterećuje i nadahnjuje.

Projekt je realiziran uz potporu Grada Dubrovnika u suradnji sa Art radionicom Lazareti u Dubrovniku i Mediteranskim plesnim centrom/rezidencijalni program 2018. u Svetvinčentu.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

U KUĆI BUKOVAC Prva ovogodišnja Art&Wine radionica

Dulist

[FOTO] ODRŽAN KVIZ O KULTNOM SERIJALU Tko zna najviše o ‘Gospodaru prstenova’?

Dulist