Aktualno

PROJEKT OD 60.625,00 KN Kako će izgledati novouređeni trg u Suđurđu?

Odabran je izrađivač idejnog rješenja i glavnog projekta s troškovnikom za uređenje trga u Suđurđu na otoku Šipanu. U postupku jednostavne nabave raspisane u listopadu izabrana je ponuda je tvrtke Polzer d.o.o. za projektiranje, opremanje i inženjering.

Prema projektnom zadatku Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika iz kolovoza ove godine od izrađivača se traži izrada idejnog rješenja i glavnog projekta uređenja središnjeg društvenog prostora mjesta Suđurađ – trga, a koje će biti podloga za ishođenje posebnih uvjeta nadležnog Konzervatorskog odjela.

U sklopu platoa potrebno je predvidjeti popločani otvoreni prostor za društvene i kulturne događaje za najmanje 50 sjedećih u 100 stajaćih mjesta s odgovarajućim mjestom za maju pozornicu. Idejno rješenje između ostalog predvidjet će način obrade površine trga, izbor materijala i načina popločenja. Jedno od dva boćališta će se prenamijeniti u višenamjenski prostor koji će ujutro funkcionirati kao tržnica, odnosno otvoreni prodajni prostor, a poslijepodne i uvečer kao prostor za druženje. Idejno rješenje mora obuhvatiti i rješenje urbane opreme, rasvjete te oborinske odvodnje.

Projekt izrade idejnog rješenja i glavnog projekta s troškovnikom vrijedan je 60.625,00 kuna s PDV-om.

Pročitajte još

UGAŠEN POŽAR POVIŠE ZATONA Na terenu dežura 20 vatrogasaca

Dulist

NJIMA MINISTARSKE PLAĆE Vatrogasci i piloti kanadera su pravi heroji. Oni vole svoju zemlju

Dulist

POVIJESNA JEZGRA Euronet sluša konzervatore, mijenja izgled bankomata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija