Natrag
17.2.2019 23:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

PROJEKT OD 60.625,00 KN Kako će izgledati novouređeni trg u Suđurđu?

30.11.2018 @ 9:58 Dulist Aktualno

Podijelite:

Odabran je izrađivač idejnog rješenja i glavnog projekta s troškovnikom za uređenje trga u Suđurđu na otoku Šipanu. U postupku jednostavne nabave raspisane u listopadu izabrana je ponuda je tvrtke Polzer d.o.o. za projektiranje, opremanje i inženjering.

Prema projektnom zadatku Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika iz kolovoza ove godine od izrađivača se traži izrada idejnog rješenja i glavnog projekta uređenja središnjeg društvenog prostora mjesta Suđurađ – trga, a koje će biti podloga za ishođenje posebnih uvjeta nadležnog Konzervatorskog odjela.

U sklopu platoa potrebno je predvidjeti popločani otvoreni prostor za društvene i kulturne događaje za najmanje 50 sjedećih u 100 stajaćih mjesta s odgovarajućim mjestom za maju pozornicu. Idejno rješenje između ostalog predvidjet će način obrade površine trga, izbor materijala i načina popločenja. Jedno od dva boćališta će se prenamijeniti u višenamjenski prostor koji će ujutro funkcionirati kao tržnica, odnosno otvoreni prodajni prostor, a poslijepodne i uvečer kao prostor za druženje. Idejno rješenje mora obuhvatiti i rješenje urbane opreme, rasvjete te oborinske odvodnje.

Projekt izrade idejnog rješenja i glavnog projekta s troškovnikom vrijedan je 60.625,00 kuna s PDV-om.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana